Professionele aanpak
Gecertificeerd
Sfeervolle salon
Persoonlijke aandacht

Beoordelingen

Karin Duijvestijn
13/04/2021

Een bezoek aan Enjoy4feet voor mijn nagels is voor mij iedere keer weer een cadeautje aan mijzelf. Helma is professioneel, gastvrij en gezellig. De keuze in de verschillende kleuren gellak zorgt iedere maand voor andere mooie nagels. Het voordeel is dat ik thuis nooit meer iets aan mijn nagels hoef te doen en mijn nagels door de lak niet zwak en kwetsbaar worden.

Monique Grootscholten

Jaren had ik kloven in mijn hielen. Naast dat het geen mooi gezicht was, had ik er veel last van.
Sinds een paar jaar ga ik eens per 6 weken naar Enjoy 4 feet voor een pedicurebehandeling.
Mijn voeten zien er, door Helma nu altijd verzorgd uit en nog belangrijker ik heb geen pijn meer met lopen! Ik ben ook zeer tevreden over de verzorgingsproducten HFL.

​Rene Nederpelt

Al jaren loop ik te tobben met zere voeten. Eigenwijs als ik ben snij ik keer op keer het eelt zelf even provisorisch weg, vaak met te diepe snijwondjes tot gevolg. Afgelopen voorjaar ben ik middels een kadobon bij Enjoy4feet in de pedicurestoel beland. Het enthousiaste ontvangst van eigenaresse Helma neemt in een keer het ietwat onwennige gevoel weg waarmee ik voor de deur sta. Ik heb het namelijk niet zo op gefriemel aan mijn voeten. Terwijl de dampende koffie wordt aangereikt en ik plaatsneem, bekijkt Helma het wel en wee van beide voeten. Ze gaat daarmee zeer zorgvuldig en professioneel te werk. Doordat ze heel makkelijk praat en oprechte interesse toont, is deze behandeling verre van de straf die ik in gedachten had. Na afloop worden de voeten ook nog eens lekker ingesmeerd waardoor het bij het weggaan lijkt dat deze helemaal als nieuw zijn. Sindsdien ga ik iedere vijf weken langs voor een behandeling. Ik kan Enjoy4feet bij iedereen aanbevelen. Enjoy4feet staat bij mij voor een professionele en vooral ontspannen behandeling met een vriendelijke glimlach.