Professionele aanpak
Gecertificeerd
Sfeervolle salon
Persoonlijke aandacht

Cosmetische nagelbehandeling Poeldijk

Altijd al mooie en verzorgde nagels willen hebben? Enjoy 4 Feet in Poeldijk is gespecialiseerd in het zetten van een nagelverlenging en gellak! Je bent bij mij bij het goede adres al gaat het om hoge kwaliteit en afwerking. Indien gewenst kan ik jouw nagels ook mooier maken met een stempel of glitter.

Nagelverlenging

Last van korte nagels? Bij Enjoy 4 Feet kun je kiezen voor een nagelverlenging. Naast dat nagelverlenging er mooi en verzorgd uitziet kan het ook een uitkomst zijn voor het verstevigen van je nagels. Daarnaast kun je de nagels een mooie look geven door het aanbrengen van een kleurlak.

Nagelbijten

Wilt u graag af van het nagelbijten? Enjoy 4 feet biedt een effectieve en eenvoudige behandeling tegen nagelbijten. De nagels worden d.m.v. een nagelverlenging behandeld. De nagels zien er op deze manier direct mooi uit en de verlenging is erg hard waardoor je niet meer op je nagels kan bijten.

Gellak Poeldijk

Mooie gelakte nagels alleen dan met een houdbaarheid van ongeveer 3 weken? Kies dan voor een mooie gellak. Een gellak kan gebruikt worden voor zowel een natuurlijke als een kunstnagel. De lak wordt net als een normale nagellak aangebracht en wordt vervolgens uitgehard onder een UV lamp. Naast het aanbrengen van de lak, kan ik de lak ook verwijderen. Dit doe ik door middel van een frees. Het merk waar ik mee werk is Mani-Q. Wil jij ook mooie gellak nagels? Kom dan langs in mijn salon in Poeldijk!

Boek nu een afspraak

Wil jij ook mooie en verzorgde nagels? Boek dan nu een afspraak bij Enjoy 4 Feet! Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de behandelingen? Neem dat gerust contact op. Naast een cosmetische nagelbehandeling kun je ook terecht voor een professionele pedicure behandeling en sugar waxing.

Maak een keuze uit een van onze behandelingen

Enjoy 4 Feet is een gespecialiseerde salon als het gaat om pedicure, manicure en ontharen. Lees meer over onze behandelingen.