Professionele aanpak
Gecertificeerd
Sfeervolle salon
Persoonlijke aandacht

Pedicure

Op zoek naar een professionele pedicure behandeling in Poeldijk? Bij Enjoy 4 Feet kun je kiezen uit meerdere pedicure behandelingen. Onze voeten brengen ons overal heen en daarom is het zo belangrijk om je voeten goed te verzorgen om ze in topconditie te houden. De pedicure behandeling bij Enjoy 4 Feet in Poeldijk kan daarnaast uitgebreid worden met Cosmetische voetbehandeling, lakken van de teennagels, voetscrub, voetenbad, reflexzone massage.

Standaard pedicure behandeling

Tijdens een standaard behandeling bij Enjoy 4 Feet in Poeldijk worden de nagels verzorgd en netjes geknipt. overtollig eelt wordt van de voeten verwijderd en eventuele andere problemen (zoals een likdoorn of een ingroeiende nagel) worden behandeld. Na afloop van de behandeling worden de voeten heerlijk verzorgd en gevoed met een voetencrème.

Uitgebreide pedicure behandeling

Tijdens een uitgebreide behandeling in mijn salon in Poeldijk worden de voeten en nagels verzorgd, net zoals bij de standaard pedicure behandeling. Het verschil tussen deze twee behandelingen is dat je met de uitgebreide pedicure behandeling afsluit met mooie gelakte teennagels. Dit kan met nagellak of met gel nagellak. Hierdoor zijn je voeten niet alleen verzorgd, ze zien er ook stralend uit!

Specifiek probleem behandelen

Wil je één specifiek probleem aanpakken zoals een likdoorn of een ingroeiende nagel? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ik ontvang je graag in mijn salon in Poeldijk!

Boek je pedicure behandeling bij Enjoy 4 Feet in Poeldijk

Wil jij ook nette en verzorgde voeten en teennagels? Boek dan vandaag nog je behandeling bij Enjoy 4 Feet in Poeldijk! Naast een pedicure behandeling biedt Enjoy 4 Feet ook cosmetische nagelbehandelingen en sugar waxing aan.

Maak een keuze uit een van onze behandelingen

Enjoy 4 Feet is een gespecialiseerde salon als het gaat om pedicure, manicure en ontharen. Lees meer over onze behandelingen.